Alarmsysteem

Alarmsysteem voor jouw locatie

Een van de bekendste beveiligingssystemen is een alarmsysteem. Een alarmsysteem geeft zoals al de naam al doet vermoeden een alarm afgeven bij een gevaarlijke situatie als een inbraak. Alarminstallaties worden niet alleen meer zakelijke ingezet maar zijn juist voor particulieren erg toegankelijk geworden de laatste jaren.  Wat wij kunnen aanbieden en op welke manier kun je hieronder lezen

Hoe werkt een alarmsysteem?

Een alarmsysteem verkleint significant de kans op een succesvolle inbraak. Wanneer een alarminstallatie is ingeschakeld en deze niet wordt uitgeschakeld voor binnenkomst zal er een alarm afgaan. Dit wordt geactiveerd door een de sensoren die bemerken dat er een deur opengaat, beweging in een ruimte plaatsvindt en of glasbreuk. De alarmmelding wordt versterkt door een sirene die zowel binnen als buitenhuis kan worden opgehangen. Daarbij ontvang je via de app een melding op je telefoon en gaat er een melding naar de meldkamer wanneer hiervoor is gekozen. Het geluid alleen al zal er voor zorgen dat 99% van de inbrekers rechtsomkeert maakt.

Hikvision alarmsysteem

Bedrijfsbeveiliging met behulp van een alarmsysteem

Inbrekers en kwaadwillende zullen altijd kiezen voor de slechts beveiligde panden. Waar camerasystemen een afschrikkend en preventief effect hebben, hebben veel alarmsystemen dit ook. Wetende dat er een alarm afgaat wanneer het pand wordt betreden maakt het inbreken direct minder succesvol. Veel verzekeringen verplichten bedrijven bovendien om hun panden en inboedel te beschermen met een beveiligingssysteem of geven korting op de premie wanneer dit goed geregeld is. Kiezen voor een alarmsysteem bespaart dus niet alleen kosten door het voorkomen van inbraak en schade maar kan ook direct geld opleveren.

De voordelen van een alarmsysteem

Eenvoudig te bedienen

Simpele sturing door App, afstandsbediening of code paneel

Samenwerkende systemen

Je camerabeelden direct bij alarm? Geen probleem!

Houd overzicht

Zie precies wie er binnen is geweest en wanneer

Een alarmsysteem voor in huis

Je familie veilig houden, je waardevolle spullen beveiligen en rustig slapen ’s nachts. Dit zijn slechts enkele redenen om voor een alarmsysteem te kiezen. Vroeger waren alarmsystemen duur en was je verplicht tot een abonnement op de meldkamer. Dit laatste behoort nog steeds tot de mogelijkheden maar is zeker geen must meer. Doordat het systeem gekoppeld staat aan een app op je telefoon krijg je direct een melding wanneer het alarm thuis afgaat. Hierdoor kun je zelf de politie inschakelen om in actie te komen. Ons alarmsysteem is bovendien uit te breiden met rookmelders, koolmonoxidemelders en kan worden aangesloten op een camerasysteem. Met deze laatste kun je direct zelf de beelden bekijken wat er in en om je huis gebeurd maar deze beelden kunnen ook direct worden doorgezet naar bijvoorbeeld de meldkamer.

%Beveiligingscamera specialist. Een specialist hoeft niet duur te zijn!%

Draadloos alarmsysteem

Wij bieden een uitgebreid draadloos alarmsysteem met veel opties. In plaats van kabels communiceert een draadloze alarminstallatie door middel van radio golven. Hierdoor is de installatie van dit systeem in bijna elke situatie mogelijk en in veel gevallen zelf uit voeren. Ons alarmsysteem is zelfstandig te gebruiken zonder aansluiting bij de meldkamer maar dit kan wel. Daarbij is het systeem uit te breiden met opties als rookmelders, bewakingscamera’s en aan te sluiten op beeldschermen waardoor je altijd een goed overzicht hebt. Het alarmsysteem is op een afstand via de app te bedienen maar kan ook worden uitgebreid met een bedienpaneel voor in de woning. Uiteraard is een nachtstand optie waardoor je je veilig in je huis kunt begeven en zal het alarm alleen afgaan wanneer er iemand ongewenst binnenkomt 

Veelgestelde vragen

Bij een gemiddelde eengezinswoning komt de prijs van een alarmsysteem rond de €1.000,00. Echter, dit is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal ramen, deuren en persoonlijke wensen van de klant. 

De batterijen gaan ongeveer 2 á 3 jaar mee. 

Ja! Wanneer je gaat verhuizen dan kan het alarmsysteem mee. Het alarmsysteem moet wel weer opnieuw worden in geprogrammeerd en opnieuw worden opgehangen. 

Dit moet niet, maar, het is wel fijn om altijd een backup te hebben. Hiervoor heb je immers ook een alarmsysteem. 

Zeker! Tegenwoordig kunnen detectoren het verschil maken tussen mensen en dieren. Dit heeft voornamelijk met het gewicht en de grote te maken van je huisdier. 

Nee, maar, wanneer je dit niet doet ontneem je jezelf nog meer gemak en gerustheid. Kijk gerust op deze pagina of stel ons al je vragen. 

Nee, wanneer het systeem eenmaal is geplaatst en de monteur is weg dan kan er geen onderhoudscontract worden afgelsoten. 

Wat kunnen wij betekenen op het gebied van alarmsystemen?

Wij kunnen zowel op zakelijk gebied of particulier een gepast systeem vinden voor een woning of bedrijf. Door het invullen van het aanvraagformulier kunnen wij vrijblijvend de wensen inventariseren en beoordelen welk systeem het beste past bij de situatie. Bovendien zijn alle systemen beschikbaar voor zowel koop als lease waardoor we iedereen altijd hebben kunnen voorzien in de beste oplossing.

camerasysteem kopen
Scroll naar top

PTZ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.