Camerabewaking

Toegangscontrole voor jouw locatie


Een bewakingscamera is een videocamera die wordt ingezet om toezicht en overzicht te houden. Camerasystemen kunnen worden ingezet op plekken waar monitoring nodig is of gewenst. Dit kan in en rondom bedrijven zijn maar ook voor particulieren locaties zoals woonhuizen.

Wat is camerabeveiliging?

Huizen en bedrijven met zichtbare camerabewaking worden in 85% van de gevallen overgeslagen. Bewakingscamera’s werken afschrikwekkend en dus preventief. Camerabeveiliging kan bestaan uit een of meerdere camera’s die zowel live beelden weergeven maar die ook de mogelijkheid geven om beelden terug te kijken. 

%Beveiligingscamera specialist. Een specialist hoeft niet duur te zijn!%

Zakelijke oplossing bewakingscamera’s

Zowel kleine als grote bedrijven hebben bezittingen die beschermd dienen te worden. Dit kan gaan om materiele bezittingen maar zeker ook om personeel. Door het ophangen van camera’s wordt er preventief gehandeld tegen diefstal en vormen van vandalisme maar zal ook het personeel zich veiliger dan wanneer dit niet het geval is. Onze beveiligingssystemen zijn bovendien met elkaar te koppelen zodat wanneer het alarmsysteem afgaat deze direct de beelden van het camerasysteem kan doorzetten naar externe partijen zoals een meldkamer of de politie. Belangrijk om op te letten bij zakelijke oplossingen is de positie van de camera’s en de mogelijkheid tot de opslag van beelden. Wij adviseren hier graag in om de beste en veiligste optie te creëren.

De voordelen van camerabewaking

Eenvoudig te bedienen

Simpele toegang dmv kaart, tag, pin of app

Bespaart kosten

Bij verlies of diefstal goedkoper dan sleutels

Houd overzicht

Zie precies wie er binnen is geweest en wanneer

Bewakingscamera’s voor particulieren

Inbraakpreventie is een veelgenoemde reden om kiezen voor camerabewaking bij en rond een woning. Maar ook problemen in de buurt, een onveilige situatie of zelf stalking zijn veelvoorkomende problemen. Ook hier werken bewakingscamera’s preventief. Hoeveel camera’s je nodig hebt zal afhankelijk zijn van het soort woning en de wensen maar in veel gevallen zal een systeem met 4 bewakingscamera’s volstaan. Het systeem komt in alle gevallen met een gratis APP waarop beelden live kunnen worden bekeken maar ook tot een bepaalde lengte kunnen worden teruggekeken. Wil je de beelden ook opslaan dan adviseren we hier ook een recorder bij die de beelden voor een bepaalde tijd opslaat. Iets wat in gevallen van inbraak of stalking bijna onmisbaar is.

Camerasysteem huren
%Beveiligingscamera specialist. Een specialist hoeft niet duur te zijn!%

Soorten camerabewaking

Wanneer je het reguliere slot op de voordeur vervangt door een elektrisch slot wordt er op basis van een elektrische vorm wel of geen toegang verleent. Hierbij kun je denken aan een app op je smartphone die zorgt voor toegang wanneer je deze bij het slot houdt of als je in de buurt bent. Ook hier kunnen druppels op controlepanelen een rol spelen in het wel of niet openen van je voordeur. Dit systeem kan voor jezelf erg handig zijn als je aankomt met handen voor boodschappen maar ook als er op afstand toegang verleend dient te worden voor een kennis, de werkster of een buurman. Maar ook kinderen kunnen op deze manier makkelijk toegang krijgen tot hun huis zonder de kans dat ze sleutels verliezen. Via een systeem of app wordt er vervolgens geregistreerd aan wie er toegang is verleend op welk moment. Deze systemen zijn bovendien gekoppeld aan – of naast een -bewakingscamera te gebruiken waardoor je door middel van beeld een extra beveilig hebt. Je kunt op die manier ook altijd zien wie er binnen is gekomen.

Veelgestelde vragen

Ja! De door ons aangeboden toegangscontrolesystemen voldoen aan de hoogte eisen en zijn SKG*** gecertificeerd. 

Ja! elk bedrijf of woning met eens slot kan overgaan op professionele toegangscontrole. Wil je er meer over weten, neem dan gerust even contact met ons op.  

In feite kun je 100% van de sleutels af. Het ouderwetse sleutelplan kan dus de prullenbak in. Je hoeft het systeem slechts 1x in te richten. 

Heel simpel. Je verwijderd deze eenvoudig uit het systeem en je maakt een nieuwe aan wanneer deze vervangen moet worden. Kom je er niet uit? Dan helpen onze support medewerkers je natuurlijk graag. 

Nee, eigenlijk niet. De software is net als het inloggen bij je bank versleuteld. 

Wij leveren de sloten meestal binnen 4 weken. De sloten zijn speciaal op maat gemaakt voor jouw sloten en daarom kan het soms langer duren dan dat je van ons gewend bent. 

Nee, maar het inrichten en het opzetten van de software is wel lastiger. Alleen daarvoor hebben onze medewerkers een training gevolgd om jou als klant goed te kunnen ondersteunen. 

Nee, maar het inrichten en het opzetten van de software is wel lastiger. Alleen daarvoor hebben onze medewerkers een training gevolgd om jou als klant goed te kunnen ondersteunen. 

Nee, maar het inrichten en het opzetten van de software is wel lastiger. Alleen daarvoor hebben onze medewerkers een training gevolgd om jou als klant goed te kunnen ondersteunen. 

Wat kunnen wij betekenen op het gebied van camerabeveiliging?

Wij kunnen zowel op zakelijk gebied of particulier een gepast systeem vinden voor een woning of bedrijf. Door het invullen van het aanvraagformulier kunnen wij vrijblijvend de wensen inventariseren en beoordelen welk systeem het beste past bij de situatie. Bovendien zijn alle systemen beschikbaar voor zowel koop als lease waardoor we iedereen altijd hebben kunnen voorzien in de beste oplossing.

camerasysteem kopen
Scroll naar top

PTZ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.