Over ons bedrijf

Opgericht in 2018 en inmiddels vele tevreden klanten door heel Nederland. 

Bedrijfsgegevens CSK Veiligheid in beeld BV

ⓘ Hoefsmidstraat 41, 3194 AA, Hoogvliet-Rotterdam
ⓘ Telefoon: 010-2613644
ⓘ info@cskveiligheidinbeeld.nl

ⓘ KvK 71201971
ⓘ BTW Nummer NL858620728B01
ⓘ IBAN: NL34KNAB0257221565

Openingstijden
Werkdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – GESLOTEN
Zondag – GESLOTEN
%Beveiligingscamera specialist. Een specialist hoeft niet duur te zijn!%

Ons doel? Nederland veiliger maken met onze beveiligingssystemen

Wij werken door heel Nederland. Als een van de weinige bedrijven bieden wij kwalitatieve  beveiligingsopties aan voor een betaalbar bedrag.

Waar een bewakingscamera van CSK Veiligheid in Beeld BV hangt zijn minder inbraken en voelen mensen zich veiliger. Een mooi resultaat natuurlijk!

Waarom klanten voor ons kiezen

Wij vinden het probleem van de klant belangrijk. Niet heel leuk om mee te beginnen maar wanneer mensen kiezen voor een camerasysteem dan heeft dit vaak een reden of een grondslag. Deze redenen bespreken wij met de klant. Wij zijn niet wereldvreemd, luisteren goed, aandachtig en vragen door. Hierdoor zijn wij in staat om een klant een optimaal veiligheidsgevoel te geven en kwaadwillende te laten heroverwegen om jou, je geliefden of je  bedrijf lastig te vallen.

Wij denken met je mee om tot de beste oplossing te komen voor jouw locatie en probleem. Nog niet overtuigd? Bel ons gerust op of vraag een offerte aan.

Met ons bellen

Bel ons gerust op om je vragen te stellen

Met ons appen

Jouw vragen via de App? Geen probleem

Stuur een e-mail

Wij doen ook veel per mail, stuur ons gerust een e-mail

Offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Liever een bewakingscamera kopen?

Wij hebben de kennis, de ervaring én de passie voor bewakingscamera systemen van elk formaat. Wil je liever een camerasysteem offerte om een systeem te kopen? Dan kan dat natuurlijk ook!

camerasysteem kopen
Scroll naar top

PTZ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.