Toegangscontrole

Toegangscontrole voor jouw locatie

Toegangscontrole is naast camerabewaking en een alarmsysteem een manier van beveiliging. Toegangscontrole kan op verschillende manieren worden toegepast zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Wat wij kunnen aanbieden en op welke manier kun je hieronder lezen.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrolesystemen zorgen voor het wel of niet toegang geven van personen tot locaties. Denk hierbij aan intercomsystemen, toegangspassen, slagbomen of biometrische toegangscontrole. Door middel van een van de bovenstaande hulpmiddel kan er toegang worden verleend aan een bepaalde locatie of een gebied. Het toegangscontrole systeem controleert wie er waar en wanneer naar binnen mag. Dit wordt in de meeste gevallen tevens geregistreerd waardoor er altijd zichtbaar is wie er waar op welk tijdstip toegang heeft gekregen

Toegangscontrole sloten

Zakelijke oplossing toegangscontrole

Zowel kleine als grote bedrijven hebben bezittingen die beschermd dienen te worden. Dit kan gaan om materiele bezittingen maar zeker ook om personeel. Veel bedrijven willen niet continu deuren achter zich moeten sluiten wanneer personeel aan het werk is. Toegangscontrole kan hier worden ingezet om een situatie veilig maar werkbaar te houden. De meeste bekende vorm hiervan is dat personeel via een ‘druppel’ of pasje toegang kan krijgen tot een ruimte. Een pasje bij een systeem houden om binnen te komen werkt sneller dan een deur die continu op en van het slot gedraaid dient te worden. Dit laatste is werkbaarder voor personeel en is tot wel 79% veiliger aangezien er geen menselijk handelen aan te pas dient te komen op de ruimte weer af te sluiten. Raakt een druppel of pasje bovendien verloren of wordt deze gestolen dan is deze snel en gemakkelijk uit het systeem te halen. Dit in tegenstelling tot een slotensysteem waarbij de sloten direct vervangen moeten worden. Het kan dus op de lange termijn ook nog eens veel geld schelen.

De voordelen van toegangscontrole

Eenvoudig te bedienen

Simpele toegang dmv kaart, tag, pin of app

Bespaart kosten

Bij verlies of diefstal goedkoper dan sleutels

Houd overzicht

Zie precies wie er binnen is geweest en wanneer

Toegangscontrole voor particulieren

De tijd dat een voordeur alleen geopend werd met een sleutel is geweest. Ondanks dat toegangscontrolesystemen hun achtergrond hebben in zakelijke oplossingen zijn er inmiddels ook veel oplossingen voor particulier gebruik. Een intercomsysteem is al langer bekend bij appartement complexen en wordt ook steeds populairder bij (vrijstaande) woningen. Vrij nieuw op de markt zijn elektrische sloten.

%Beveiligingscamera specialist. Een specialist hoeft niet duur te zijn!%
%Beveiligingscamera specialist. Een specialist hoeft niet duur te zijn!%

Elektrische sloten, geen sleutels meer nodig!

Wanneer je het reguliere slot op de voordeur vervangt door een elektrisch slot wordt er op basis van een elektrische vorm wel of geen toegang verleent. Hierbij kun je denken aan een app op je smartphone die zorgt voor toegang wanneer je deze bij het slot houdt of als je in de buurt bent. Ook hier kunnen druppels op controlepanelen een rol spelen in het wel of niet openen van je voordeur. Dit systeem kan voor jezelf erg handig zijn als je aankomt met handen voor boodschappen maar ook als er op afstand toegang verleend dient te worden voor een kennis, de werkster of een buurman. Maar ook kinderen kunnen op deze manier makkelijk toegang krijgen tot hun huis zonder de kans dat ze sleutels verliezen. Via een systeem of app wordt er vervolgens geregistreerd aan wie er toegang is verleend op welk moment. Deze systemen zijn bovendien gekoppeld aan – of naast een -bewakingscamera te gebruiken waardoor je door middel van beeld een extra beveilig hebt. Je kunt op die manier ook altijd zien wie er binnen is gekomen.

Veelgestelde vragen

Ja! De door ons aangeboden toegangscontrolesystemen voldoen aan de hoogte eisen en zijn SKG*** gecertificeerd. 

Ja! elk bedrijf of woning met eens slot kan overgaan op professionele toegangscontrole. Wil je er meer over weten, neem dan gerust even contact met ons op.  

In feite kun je 100% van de sleutels af. Het ouderwetse sleutelplan kan dus de prullenbak in. Je hoeft het systeem slechts 1x in te richten. 

Heel simpel. Je verwijderd deze eenvoudig uit het systeem en je maakt een nieuwe aan wanneer deze vervangen moet worden. Kom je er niet uit? Dan helpen onze support medewerkers je natuurlijk graag. 

Nee, eigenlijk niet. De software is net als het inloggen bij je bank versleuteld. 

Wij leveren de sloten meestal binnen 4 weken. De sloten zijn speciaal op maat gemaakt voor jouw sloten en daarom kan het soms langer duren dan dat je van ons gewend bent. 

Nee, maar het inrichten en het opzetten van de software is wel lastiger. Alleen daarvoor hebben onze medewerkers een training gevolgd om jou als klant goed te kunnen ondersteunen. 

Wat kunnen wij betekenen op het gebied van toegangscontrole?

Wij kunnen zowel op zakelijk gebied of particulier een gepast systeem vinden voor een woning of bedrijf. Door het invullen van het aanvraagformulier kunnen wij vrijblijvend de wensen inventariseren en beoordelen welk systeem het beste past bij de situatie. Bovendien zijn alle systemen beschikbaar voor zowel koop als lease waardoor we iedereen altijd hebben kunnen voorzien in de beste oplossing.

camerasysteem kopen
Scroll naar top

PTZ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.